Джино Бианкалана го закъса със закона. Миналата седмица 25-тонен тир на

...
Джино Бианкалана го закъса със закона. Миналата седмица 25-тонен тир на
Коментари Харесай

Джино Бианкалана се забърка в големи проблеми със закона!

Джино Бианкалана го закъса със закона. Миналата седмица 25-тонен тир на предприемача е стоял „ закопчан “ близо 24 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука с товар от авточасти, твърди „ Таблоид “, без да се базира на съответен източник. Наскоро опериралият се брат пък персонално цъфнал на границата с две патерици, с цел да оправя фирмените си бакии.

 
Оказало се, че казусът не е в стоката, която превозвал големият камион, а в водача. 33-годишният българин сне единствено че бил с дебело престъпно досие, само че и бил разгласен за търсене от далечната 2004 година, написа Блиц.
 
Джино съумял да убеди управляващите, че неговият човек би трябвало да е свален от търсене още преди десетилетие и ставало дума за неразбирателство в базата данни на митничарите. На Бианкалана му се наложило два пъти да пътува от София до Връшка чука, с цел да уреди нужните документи и тирът да потегли още веднъж към дестинацията Унгария.
 
Говори се, че превозваческата компания на Джино постоянно наемала небогати и гладни емигранти и цветнокожи с извънредно солидни крими досиета. Тази процедура от Чикаго наподобява я е пренесъл и у нас.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР